Stripa bil stockholm

Stripa bil Stockholm

Dekaler bil – Att trycka upp sin logga på företagsbilen är ett bra sätt för att få sitt företag eller personliga varumärke att synas ute på stan. Med en snyggt stripad bil kommer potentiella kunder definitivt lägga märke till ditt företag och förhoppningsvis lägga ert namn på minnet och kontakta er om tjänsterna är rätt. Ett enkelt sätt för marknadsföring helt enkelt!

Bildekaler och dekor är både ett prisvärd och roligare sätt att marknadsföra sitt företag på. När trycket väl är på plats behöver du inte lägga någon mer tanke på det. Din målgrupp kommer kunna breddas och du kommer kunna nå ut till potentiella kunder på en större geografisk yta. När företagets logga och slogan väl sitter där behöver du egentligen inte göra så mycket mer. För varje åktur med din stripade bil kommer ett antal potentiella kunder lägga märke till er, som i sin tur kan leda till faktiska kunder. Det är gratis marknadsföring dygnet runt och du kan nå ut till kommande kunder som annars kanske inte hade hittat dig.

Välj om du vill hålla det enkelt och rent med tydlig logga eller satsa på något färgsprakande och synligt så att alla lägger märke till dig! Oavsett vad du är ute efter finns vi här för att uppfylla dina önskemål, allt från stora bildekaler till mindre tryck. Vet du inte riktigt vad du är ute efter? Ta en titt på alla våra referenser för att ta del av tidigare jobb vi har gjort. Hitta inspiration och lockas av alla möjligheter som finns!

Vill du stripa bil Stockholm? Kontakta oss på Bildekor Stockholm om du funderar på att bredda din marknadsföring ut på stan! Kontakta oss genom att ringa 08 – 121 502 81 eller skicka iväg ett mail till info@bildekorstockholm.com så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Stripa bil Stockholm – Ett effektivt sätt för att synas på stan!